Változtasd meg a gondolataidat, változtasd meg az életed!

A gondolatoknak hatalmas erejük van. S minél előbb vesszük ezt észre, annál előbb tudjuk ezt az előnyünkre fordítani.

A pozitív gondolatok erejéről már rengeteget hallottunk. Ha pozitív dolgokra gondolunk, akkor pozitív dolgok történnek velünk, szól az alapfilozófia. De hát ez egyszerű – gondolja mindenki. Akkor mégis miért van az, hogy akármennyire is akarjuk, sok szituációban mégsem tudunk pozitívak maradni?

Például hiába mondogatjuk magunknak, hogy igen is lesz miből kifizetni a számlákat, hogy ez a pasi nem fog megcsalni, hogy igen is le tudok fogyni, hogy az emberek nem fognak átverni engem, hogy sikerülni fog a vizsgám, mégis ott motoszkál a fejünkben az a kis rosszcsont gondolat és folyamatosan mondja az ellenkezőjét, megkeserítve ezzel mindennapjainkat.

A Toltékok (közép-amerikai indiánok), úgy hívták ezt, hogy a hazugság hercege. „A fejünkben lévő herceg folyamatosan beszél hozzánk és mi hiszünk neki. Azért szenvedünk, mert el hisszük az általa mondott hazugságokat, gondolatokat.”

De miért hiszünk neki? Mert ezek hosszú évek során kerültek elménkbe tapasztalataink, emlékeink alapján attól a naptól fogva, hogy megfogantunk, így ezek a gondolatok a mi igazságainkká váltak, ellökve minden olyan gondolatot, ami ezzel ellentétes. Így hiába akarunk egy boldog párkapcsolatot, több pénzt, vagy akár egy kinevezést, ha van az elménkben egy ezzel ellentétes hiedelem, az el fogja lökni minden próbálkozásunkat.

Van ebből kiút? Hogyan állíthatjuk meg ezeket a gondolatokat?

Az egyik technika, ami segít felismerni ezeket a hazugságokat, és azok gyökereit a 7th Path™ Önhipnózis. A technika segít e tapasztalatokat semlegesíteni és átértelmezni. S amint máshogy gondolunk és érzünk ezekről az eseményekről, nem lesznek már hazugságok a fejünkben, s nem lesznek gátak, hogy elérjük céljainkat.

A technika egy másik része, egy hatékony módszer arra, hogy pozitív és hasznos gondolatokat ültessünk az elménkbe, ezzel segítve céljaink elérését.

Ez az a technika, amit tanítok, és amivel segítek az embereknek elérni a kiegyensúlyozottság és a boldogság felé vezető utat. A technikát roppant egyszerű elsajátítani, az első nap már úgy mennek haza a résztvevők, hogy nemcsak azt tudják, hogy mi az a hipnózis, hogyan működik az elme, és, hogy hogyan segít a 7th Path™ önhipnózis, de már sikeresen tudják magukat is hipnotizálni.

A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Ebben a helyzetben elméd teljes mértékben arra a dolgokra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani.

A 7th Path™ Önhipnózis segít neked:

  • Leküzdeni rossz szokásokat, mint dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, a halogatás szokása, túl sok alvás, stb.
  • Új szokások kialakítása, mint a rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése és így tovább.
  • Önfejlesztés, mint a közérzet javítása, önbizalom, prezentációs készség növelése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, jobb szülővé válás, kapcsolatok jobbá tétele, életcélod megtalálása és sok más.

Az egyik kedvencem a technikában, hogy a 7th Path™ önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat bárkinek is elmondanod. A munka teljesen magadban végződik. De ha mégis szeretnéd valakivel ezeket megbeszélni, én itt vagyok.

Rengeteg embert láttam, ahogy elérik céljaikat a 7th Path™ segítségével. S mindezt csupán azzal, hogy felfedezték az elméjükben lévő azon gondolatokat, melyek eddig meggátolták céljaik elérését.

Ha szeretnél többet megtudni a hipnózisról, keress fel, vagy látogass el weboldalamra.

Minden egy gondolatból ered! Neked milyen gondolataid vannak?

Ezoporta 2012. Júniusi cikk