Éld az életed – Álommegvalósító nap!

“Nem találhatod el azt a célt, amit nem látsz!”

B.T.

Vedd kezedbe az irányítást és érd el amit szeretnél!

“Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.” (Seneca) Nagyon sokan azért nem érik el céljaikat, mert nem is tudják pontosan, hogy mit szeretnének elérni. A célok vagy vágyak lehetnek materiális dolgok, eszközök, javak, de társas kapcsolatok és emberi tulajdonságok, szokások és viselkedésnek is.  Nem elég csak sokat és keményen dolgozni, a “gazdagodást” gondolkodással és tiszta cél megfogalmazásával kell kezdeni.

Ha megkérdezed azokat az embereket, akik valami kiemelkedőt értek el, hogy hogyan sikerült neki, nem azt fogják válaszolni, hogy egy nap csak úgy sétálgattam és egyszer csak megtörtént velem a csoda, fent voltam a Mount Everesten, vagy kineveztek vezérigazgatónak. Időt, munkát, energiát raktak bele, terveztek és álmodtak.

Az álommegvalósító nap erre tanít meg téged. Témája a következő életszakaszod céljainak  kidolgozása a múlt áttekintésének tükrében. Részletesen végig gondolva az életünk különböző területeit, sokkal tudatosabban látjuk, mire vágyunk, mi tesz boldoggá, melyek azok a részek, amelyekre nagyobb figyelmet kell szentelnünk és mire van szükségünk egy boldogabb, teljesebb élethez.

Ha azt érezed, hogy nincs elég erőd az élethez, a munkádhoz, az annak a jele, ahogy valami nem jól működik az életedben. Rengeteg energiát kapunk attól, hogy azt csináljuk, amit szeretnénk, amit élvezünk!

Te mennyire élvezed az életed?


Lásd tisztán jövőbeni céljaidat és a hozzájuk vezető utat!

IDŐPONT: 2019. Június 2. 10:00-18:00
HELYSZÍN: Veszprém, AGÓRA

Részvételi díj: 20.000,-. Jelentkezési határidő: Május 18.
(Korai kedvezmény Április 1-ig 16.000,-)

A nap folyamán a személyes, munkahelyi és spirituális céljainkat tárjuk fel. Megvizsgáljuk, priorizáljuk, majd érzelmi, tudatos és tudatallatti szinten is “kidolgozzuk” őket!

Éld az Életed Előadások:
2019. Április 12. 17:30-19:30
Helyszín: Veszprém, AGÓRA. Résztvételi díj: 2.000Ft

2019. Április 15. 17:30-19:30
Helyszín: Balatonalmádi, Karrier Pont.

Emberek milliói hisznek abban, hogy célokat kitűzni teljesen felesleges. Míg mások úgy gondolják, hogy a siker akkor jelenik meg, amikor a a lehetőség találkozik a felkészültséggel. A felkészültséggel, ami a célok megtervezésével érhető el. Mondanom sem kell, az emberek második fele sikeresebb, mint az első.

Bizonyítottan sokkal több siker érnek el azok az emberek, akiknek vannak céljaik és azok le is vannak írva.

A célok nem mások, mint határidőhöz kötött álmok.


“Amit egy emberi elme képes kigondolni és hinni benne, azt képes megvalósítani!”

Napoleon Hill