Munay-Ki

Bogi a 2011-es évet Dél-Amerikában töltötte. Spirituális utazásának célja Hermano Tahuiro inka pap tudásának megismerése volt. Ott találkozott a sámán gyógyítás alapjaival és a Munay-Kival, ami késöbb általa jutotott el Magyarországra.

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok öshonos népeitöl származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt öshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ösi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegö, tüz) dolgozik.  A Rituálék az emberi evolúció következö lépcsöfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és elözö életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylö Energia Mezönket (Luminous Energy Field) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj a Homo Luminous.

Az ösi amerikaiak próféciáik szerint az új emberiség természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Ez a kilenc ritusú bevatás a kód ehhez az új emberiséghez, ami napjainkig csak az andokbeli magasrendü bölcsek számára volt elérhetö. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással töltenie mielött és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Viszont az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, így az andokbeli Öregek döntöttek, ezen rítusok el kell jussanak minél több emberhez.

Tapasztald meg az erejét ennek a tradíciónak, a természet eröit használó gyakorlatokkal! Ébreszd fel a benned rejlö bölcsességet és válj tudatosabbá, saját magad és az emberiség gyógyulásáért! Az idö most jött el!

Részt veszek a Munay-kin!

A Munay-kit lehetöséged van hétköznapokon egyéni energia átadás formájában megkapnod  vagy hétvégi, csoportos, egy vagy több napos elvonulások keretében elsajátítanod. A három, négy napos elvonulás alatt a résztvevök megkapják mind a kilencbeavatási rítust és meg is tanulják azt átadni. A rítusok mellett különbözö gyógyító szertartásokat és meditációkat  tartunk, hogy összekapcsolódjunk a négy elemmel (föld, víz, levegö, tüz). Az elvonulások kis csoportban történnek maximum 6 fővel.

Korábbi résztvevök visszajelzéseit itt olvashatod.

I. Energia Kezelés a Munay-kival és egyéb Sámán technikákkal

Egyéni megbeszélés alapján, hétköznapokon.
Részvételi díj: 10.000Ft/óra. Bérlet kedvezmény: 40.000Ft/ 5 alkalom.

Lehetőség van a Munay-ki rítusait egyénileg, részleteiben megkapni 5 x 2,5 óra alatt. Ezalatt a résztvevö megkapja mind a 9 beavatási rítust és meg is tanulja hogyan kell azokat átadni.
Részvételi díj: 5×15.000Ft

Helyszín: Balatonalmádi

II. Munay-ki energia átadás  (2 nap)

A két napos átadás alatt a beavatott megkapja mind a 9 Munay-ki Rítust.
Az átadások kis csoportokban történnek, így limitált hellyel várjuk az érdeklödöket (4-8 fö).

Idöpont:  Igény szerint egy hétvégén, megfelelő számú résztvevő esetén. Részveteli díj: 50.000Ft. 

Helyszín: Balatonalmádi, Veszprém, Budapest, Széksfehérvár

III. Munay-ki energia átadás és oktatói képzés (2-3 nap)

A három napos átadás alatt a beavatott megkapja mind a 9 Munay-ki Rítust és meg is tanulja átadni azt. Az átadások kis csoportokban történnek, így limitált hellyel várjuk az érdeklödöket.

Idöpont: 2019. Ápr 13-14. Részveteli díj: 50.000Ft. Jelentkezési határidő Március 25. Korai kedvezmény MOST 45.000Ft.
Helyszín: Balatonalmádi  

III. Munay-ki mélyítö elvonulás – Inka Beavatás

A Munay-ki mélyítö elvonulás egy 4napos elvonulás.
A Munay-ki rítusai mellett különbözö Inka szertartásokkal és meditciókkal töltjük majd a 4 napot, amik segítségével tisztulunk és gyógyulunk, hogy a végén részesüljünk a beavatásba.
A táborba szeretettel várom mindazokat, akik már megkapták a Munay-kit és azokat is, akik most szeretnének megismerkedni vele.

Program
A Munay-ki mélyítö elvonulás alatt átadásra kerül mind a 9 Munay-ki rítus. A gyakorlások és a technika elmélyítése alatt meg is tanulják a résztvevők hogyan kell átadni eme rítusokat.
Emellett különbözö meditációkban kapcsolódunk össze a Négy Elemmel (Föld, Víz, Levegö, Tüz), eröállatokkal és archetípusokkal. A programok bent és kint, a természet lágy ölén lesznek megtartva, ahol lesz sámán utazás, sámán gyógyítás, dobolás, zenélés és napfelkelte meditáció is. Az utolsó este tüz szertartás keretében lesznek az új Munay-ki mesterek inka tradíció szerint beavatva.

Idöpont: 2019. Augusztus 17-20.
Helyszín: Vidék

Részvételi díj: 85.000,-
Jelentkezési határidő Aug 1.
Korai kedvezmény Július 1-ig, ekkor 77.000Ft. MOST 72.000Ft
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

A programra hozzatok magatokkal:

  • kényelmes ruhát minden idöjárásra, esökabátot, polifómot, hálózsákot
  • jegyzet füzetet,
  • hangszereket (dob, gitár, csörgö, csengö),
  • vizes palackot,
  • gyümölcsöt, amit majd közösen áldunk meg és fogyasztunk el,
  • teljes fehér ruhát az utolsó esti beavatáshoz
  • egy régi ruhát, ami a multat jelképez, és amitöl meg fogtok majd vállni.

Rítusok

Gyógyítók rítusa E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ök a múlt Földörzöi, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhetö el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, begyógyítják a múlt és egyben öseink sebeit, miközben alszol vagy meditálsz. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz … Bővebben: Rítusok

Beavatás után

Hogyan fog az életem változni a Munay-Kival? Rezgésszinted megemelkedik Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki Könnyebben meglátod majd a ’teljes képet’ és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad Életcélod világossá válik elötted, s követni fogod, ami örömet okoz neked Könnyebben fogsz egy magasabb … Bővebben: Beavatás után