Rítusok

Gyógyítók rítusa
E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ök a múlt Földörzöi, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhetö el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, begyógyítják a múlt és egyben öseink sebeit, miközben alszol vagy meditálsz. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

Az erö sávjai
A rítus öt energia sávot tartalmaz, földet, levegöt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. Eme sávok a fénylö energia testedbe kerülnek elhelyezésre és filterként bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik. Ezután az energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. Az erö sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak félelemmel teli világunkban.

Harmónia rítus
Hét archetípus, mint magok kerülnek beültetésre a csakráidba. Ezek a magok tüzzel lesznek csíráztatva, amihez több tüz szertartást kell végrehajtanod, hogy felébreszd öket és segíts nekik fejlödni. A lelki salakanyagokat megtisztítják, melyek a csakráidban halmozódtak fel, így azok eredeti, szivárványszíneikben tudnak majd ragyogni. A rituálé segít magad mögött hagyni a múltad, ahogy a kígyó hullajtja a börét.

Látnokok rítusa
A rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. Felébreszti a benned rejlö látnokot és a képességet, az energia láthatatlan világának és a lelkek érzékelésére.

Napörzök rítusa
A Napörzök voltak a gyógyítók (curanderos), a gyógynövény szakértök és a bábák is, akik a születésnél és a halálnál jelen voltak. Általában nök, akik nagy tudással rendelkeztek a föld nöi vonásairól. A rítus mestergyógyítók generációival köt össze, a múlt Daykeeper-jeivel azaz Napörzöivel. Ök képesek segítségül hívni az ösi szent helyeket, mint például a Machu Picchu vagy Stonehange, gyógyulást és egyensúlyt hozva a földre. A Napörzök hívják a Napot minden nap, hogy felkeljen és lenyugodjon. Képesek az embereket harmóniába hozni az Anya Földdel. Ezzel a rituáléval elkezded a belsö nöiességed gyógyítását, és segítséget nyújt átlépni félelmeidet, békében élni mindennapjaidat.

Bölcsességörzök rítusa
Összeköt téged fényes teremtmények generációival a múltból, jövöböl és belsö férfiasságod gyógyulását segíti elö. A legenda szerint az ösi bölcsesség a magas hegységekben lakozik. Ez a rituálé a hófedte csúcsokkal van kapcsolatban, az erö szent helyeivel, ahol a felséges dolgokkal lehet találkozni. Hozzájárul, hogy kilépj az idöböl, s megtapasztald az idötlenséget. A Bölcsességörzök generációja gyógyító férfiak és nök a múltból, akik legyözték a halált és kiléptek az idöböl. A Bölcsességörzök dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és megosszák azokat másokkal, amikor idöszerü és megfelelö.

Földörzök rítusa
A rítus összeköt téged az arkangyalokkal (galaxisunk védelmezöi), a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal. A Földörzök, az összes élet védelmezöi a Földön, ezen örangyalok közvetlen védelme alatt állnak. Meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földörzök rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot.

Csillagörzök rítusa
A rítus biztonságban átjuttat téged a beszélt változásokon. Mikor részesülsz ebben a rituáléban, fizikailag elkezdesz Homo Luminoussá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik és ellenállóbbá válsz a betegségekre.

Teremtö rítus
Amikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtö-fény és az összes teremtmény védelmezöjévé válsz a legkisebb homokszemtöl a legnagyobb galaxisig az univerzumban. E rituálé 2006 nyarán lett elhozva nekünk andoki Inka Idösöktöl, azelött még sosem volt elérhetö a földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintü beavatást és felébresztették ’Krisztus vagy Buddha Tudatukat’ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de soha nem volt lehetséges, hogy eme megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen máig.