Önhipnózis – 7th Path™

Sok probléma, amit eddig csak egy terapeuta segítségével volt megoldható, most Te és az elméd megoldhatod.

Az önhipnózis elsajátításával otthon, önállóan tudod feloldani a mindennapi stresszt, feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmas eseményeit és minden olyan hiedelmet és gondolatot, ami  megakadályoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyél.

Az önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat senkinek sem elmondanod. A munka teljesen magadban zajlik. Ha úgy döntesz, mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

Hogyan működik a 7th Path™ Önhipnózis?

7th Path™ Önhipnózis egyszerű, könnyen, bárki számára elsajátítható technika. Egy régi mondás szerint “először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit bele tudnál tenni”. Más önhipnózis technikák és egyéb módszerek problémája, hogy a magadnak adott szuggesztió, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel, így akármennyire akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat. A 7th Path™ önhipnózissal először eltávolítjuk a régi programot, ezáltal elménk könnyen elfogadja az új szuggesztiót. Amint ürül a pohár, a 7th Path™ gyakorlójaként akármilyen pozitív változást elérhetsz, amit csak akarsz. Elkezded jobban érezni magad és eléred céljaid, anélkül, hogy azon külön dolgoznál.

TISZTÍTÓ SZINT

Az önhipnózis első két modulja az úgynevezett “Tisztító szint” (alap szint). Itt ismerkedsz meg a módszer tudományos, pszichológiai hátterével, működésével és a hipnózissal. Megismered miért a hipnózis a ma ismert egyik legjobb önfejlesztésre alkalmas állapot, ahol bármely hiedelmed, berögződésed és gondolatod megváltoztatható, hogy pozitív változást hozz életedbe. Megtanulod, hogyan tudod önállóan elérni az önhipnózis állapotát. Elsajátítod azokat az önhipnózis fortélyokat, melyekkel el is kezded rögtön kiűríteni a poharad, azaz elkezded feldolgozni a múlt olyan eseményeit, amik mind a mai napig hatnak rád (akkor is ha ennek nem is vagy tudatában)! Ezután elkezded bevonzani azokat a dolgokat az életedbe, amikre mindig is vágytál!

BEVONZÓ SZINT

A haladó szint két modulja a “Bevonzó szint”. Ezen a szinten elkezdjük feltölteni a korábban már kiürített poharat, azaz az önhipnózis azt a részét tanulod meg, amivel elindulsz egy még hatékonyabb úton célod felé, mint eddig valaha. Ez magában foglalja életcélod megtalálását, egyéb terveid kitűzését és elérését, melyekhez hitet, motivációt és önbizalmat építesz a módszer segítségével, hogy végre ne álljon senki utadba, még te magad se!

VÉGSŐ TEREMTŐ SZINT

Ezeket követi a “végső teremtés” két modulja, ahol az öreg autódból átülsz egy vadonatúj versenyautóba és ennek gyorsaságával dolgozod fel mindazt a múltban felhalmozott salakanyagot, ami a tudattalanodban van elraktározva és eddig akadályozott téged, hogy olyan kiegyensúlyozott és boldog legyél, amilyen szeretnél lenni. Majd tovább alakítva kapcsolatodat az univerzum végtelen erőforrásával teremted tovább az életed, amiről álmodtál.

Hogyan sajátíthatom el az önhipnózist?

A magán óra a 7th Path™ tanulás különleges formája. A magán órákon egyedül dolgozol a 7th Path™ oktatóval, aki így csak rád figyel. Részt vehetsz személyesen Balatonalmádiban vagy online.

A csoportos órák egy népszerű módja a 7th Path™ elsajátításának.  Csoportos tanfolyam Budapesten, Veszprémben és környékén elérhető.

Akármelyik módot választod, folyamatos erőforrás és támogatás áll majd rendelkezésedre és részt vehetsz a rendszeresen megrendezésre kerülő csoportos gyakorló körön, ahol a többi résztvevővel együtt gyakorolhatsz és megoszthatjátok élményeiteket, tapasztalataitokat. Emellett, ha újból részt szeretnél venni a tanfolyamon, ezt is megteheted.

Inkret Bogi

Készítettem Neked egy önhipnózis hanganyagot, mellyel elindulhatsz céljaid megvalósítása felé! Most ezt ajándékba megkapod tőlem, csak kattints az alábbi linkre és add meg hová küldhetem!

Következő Önhipnózis tanfolyam időpontja

Tisztító Szint (Alap I-II.)
2019. Március 29 – 31.
péntek 17:00 – 20:00, szombat – vasárnap 9:00-17:00

Bevonzó Szint (Haladó III-IV.)

2019. Július 5 – 7.
péntek 17:00-20:00 szombat – vasárnap 9:00-17:00

Helyszín: Budapest

Részvételi díj

Tisztító szint

60.000Ft 45.000Ft

Bevonzó Szint

70.000Ft 55.000Ft

Tisztító és Bevonzó Szint

130.000Ft 95.000Ft és AJÁNDÉK online coaching

Jelentkezési határidő: 2019. Március 15. 

Korai kedvezmény: Jelentkezz február 28-ig és hozd magaddal egy barátodat ingyen a Tisztító Szintre!

Végső Teremtő Szint (V.): 2019. Aug 31-1, sz- v 10:00-17:00
Végső Teremtő Szint (VI.): 2020. Január 4-5., sz- v 10:00-17:00

Részvételi díj: 50.000Ft/ modul.
Helyszín: Budapest

A tanfolyamra kényelmes ruhába gyere és hozz magaddal jegyzetfüzetet, tollat és vizespalackot.

ÖNHIPNÓZIS TANFOLYAM ONLINE

Az önhipnózist online is el tudod sajátítani, amennyiben a személyes találkozó nem lehetséges. Ehhez nem kell más, mint egy csendes szoba, ahol 1-2 órára egyedül tudsz lenni, egy laptop, táblagép vagy telefon a Zoom programmal, kamerával és egy elöre megbeszélt idöpont.


Korábbi résztvevők visszajelzéseit itt olvashatod.