Magamról

Inkret Bogi

Gyerekkorom óta foglalkoztattak az emberek. Meg akartam érteni, hogy miért boldog és sikeres az egyik, míg a másik nem. Válaszokat kerestem. Könyveket bújtam, tanfolyamra jártam.
Mikor elkezdtem dolgozni elöször humán eröforrás oldalról próbáltam meg az embereknek segíteni, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket. Azonban valami hiányzott. Sokan, hiába kaptak segítséget a munkahelyen, még mindig nem voltak boldogok. A probléma mélyebben gyökeredzett.

Mikor rátaláltam a 7th Path™ Önhipnózisra és a 5 PATH® Hipnózisra, mint alany kezdtem el ezeket gyakorolni. Fél éven belül tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes ezközt arra, hogy segítsek az embereknek. Az elmúlt években sokakat láttam terheiket levetni és kiegyensúlyozottan tovább menni az Élet nevü úton a hipnózis segítségével.

Képesítéseim – Mester Hipnotizör, Haladó 5 PATH® Hipnotizör és 7th Path™ Önhipnózis Oktató – amit a Banyan Hypnosis Center-ben szereztem (USA), az Amerikai National Guild of Hipnotist (NGH) – a világ legrégebben fennálló és elismert hipnózis szövetsége – által elfogadott és oklevelezett.

2007 és 2011 között bejártam Ázsiát és Dél-Amerikát. Különbözö emberekkel, kultúrákkal és tradíciókkal ismerkedtem meg. Tanultam a Buddhizmusról, a Hinduizmusról, eltöltöttem egy rövid idöt egy Krishna Hívö ECO Yoga Parkban, megismerkedtem különbözö energiagyógyító technikákkal, mint a Reiki, a Prána Gyógyítás, Kapcsolatteremtö Gyógyítás és Theta Gyógyítás. Míg Peruban éltem egy Inka paptól tanultam amely végén Inka Papnövé lettem avatva. Majd részt vettem egy 10 napos Vipassana elvonuláson és hazajöttem, hogy a nagyvilágban szerzett tapasztalataimat integrálva itthon segítsek az embereknek megtalálni a boldogság felé vezetö utat.

2013-óta itthon tanulok Dr Daubner Bélától Pszichodrámát és mélyítem önismeretemet.
2014-ben szereztem meg Intimitás Coach képesítésemet a Neal Wecker által tartott egy éves képzésen.
2014-ben az El Caminó 800km-es zarándokútján folytattam spirituális kapcsolatom építését.
2017-ben végeztem a Károly Gáspár Református Egyetem pszichológia mesterszakán.

Szánj rá egy másodpercet és képzeld el…. képzeld el, hogy elérted álmaidat, céljaidat. Lásd magad elött, miben különbözik az életed, miben hangzanak máshogy a dolgok, mennyivel érzed jobban magad. Rajtad áll, hogy telefonálsz e. Én itt vagyok, hogy segítsek és boldogan válaszolok kérdéseidre, így pontosan tudod, mire számíts, mikor bejössz hozzám. Ha tudod, hogy van valami amit, szeretnél megváltoztatni az életedben, hívj ma! Amint úgy döntesz, hogy felveszed a telefont, már úton leszel, hogy pozitív változást hozz életedbe!

Veled az úton!
Bogi
bogi.inkret@gmail.com
+36 20 3206 754

Egészségügyi, gyógyító tevékenységet nem végzek.