Coaching

A Boldogság Coaching program arra lett tervezve, hogy megerösítsen Téged az összpontosításban, kitartásban és olyan technikát adjon a kezedbe, amire szükséged van a folyamatos eredményhez, amit  el szeretnél érni életed különbözö, fontos területein.

A program keretében segítek neked kristály tisztává tenni azt a célt, ami elérése mellett el tudsz kötelezödni. Ezután megnézzük, hol állsz most és mi hiányzik ahhoz, hogy ott legyél, ahol szeretnél / hogy az legyél, aki szeretnél.

Következö lépésben azonosítjuk, azokat az akadályokat, amik céljaid útjában állnak. Ezek lehetnek múltbéli traumák, nehézségek de egy hosszabb ideig fennálló feszültséggel teli helyzet is. Emellett segítek neked megtalálni azokat a blokkokat, amiket legtöbbször gyerekkorunkból, gyakran az elsö pár évünkböl hozunk. Ezeknek a belsö konfliktusoknak, gátaknak a feloldása után/közben olyan módszereket sajátítasz el, amik segítenek még gyorsabban és hatékonyabban elérni céljaidat.

Coaching programod egy olyan partnerség, ami a ma ismert leghatékonyabb technikákat ajánlja neked, a kiegyensúlyozott, és örömteli élethez, amire mindig is vágytál. Ehhez viszont neked is bele kell adnod magad, hogy azzal az elköteleződéssel állj hozzá az utadhoz, amit az életed megérdemel!

Ezután olyan élmények érnek majd a mindennapokban, amik megélése egy magasabb szintü örömöröt és szertetet hoz az életedbe, mint elötte bármikor.

Minden sztár sportolónak, énekesnek, illetve sikeres üzletembernek is van egy coach-a (edzöje), aki segíti Öt a céljai elérésében. Most neked is lehet egy saját edzöd, aki elkísér Téged a boldogságod felé!

Coachingon részt vehetsz személyesen és Skypeon is.