Munay-ki átadás

A Munay-kit lehetöséged van hétköznapokon egyéni energia átadás formájában megkapnod  vagy hétvégi, csoportos, egy vagy több napos elvonulások keretében elsajátítanod. A három, négy napos elvonulás alatt a résztvevök megkapják mind a kilenc beavatási rítust és meg is tanulják azt átadni. A rítusok mellett különbözö gyógyító szertartásokat és meditációkat  tartunk, hogy összekapcsolódjunk a négy elemmel (föld, víz, levegö, tüz). Az elvonulások kis csoportban történnek maximum 6 fővel.

  • Egyéni átadás és oktatói képzés
    Lehetőség van a Munay-ki rítusait egyénileg, részleteiben megkapni 5 x 2,5 óra alatt. Ezalatt a résztvevö megkapja mind a 9 beavatási rítust és meg is tanulja hogyan kell azokat átadni.
  • Munay-ki mélyítö elvonulás – Inka Beavatás
    A Munay-ki mélyítö elvonulás alatt (3-4 nap) átadásra kerül mind a 9 Munay-ki rítus. A gyakorlások és a technika elmélyítése alatt meg is tanuljuk hogyan kell átadni eme rítusokat.
    Emellett különbözö meditációkban kapcsolódunk össze a Négy Elemmel (Föld, Víz, Levegö, Tüz), eröállatokkal és archetípusokkal. A program részét képezi sámán utazás, sámán gyógyítás, dobolás, zenélés és napfelkelte meditáció is. Az utolsó este tüz szertartás keretében lesznek az új Munay-ki mesterek inka tradíció szerint beavatva.

A következö Munay-ki idöpontjának megtekintéséhez kattints ide.

Korábbi résztvevök visszajelzéseit itt olvashatod.