Önhipnózis – 7th Path™

Sok probléma, amit eddig csak egy terapeuta segítségével volt megoldható, most Te és az elméd megoldhatod.

Az önhipnózis elsajátításával ezután otthon, önállóan tudod feloldani a mindennapi stresszt. Segít feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmas eseményeit és minden olyan hiedelmet és gondolatot, ami  megakadályoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyél vagyis azt az életet éld, amit igazán szeretnél.

Az önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat senkinek sem elmondanod. A munka teljesen magadban zajlik. Ha úgy döntesz, mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

7th Path™ (Hetedik út) Önhipnózis müködése
7th Path™ Önhipnózis egyszerü, könnyen, bárki számára elsajátítható technika. Egy régi mondás szerint “elöször ki kell üríteni a poharat, mielött bármit bele tudnál tenni”. Más önhipnózis technikák és egyéb módszerek problémája, hogy a magadnak adott szuggesztió, ellenkezik az évekkel ezelött kialakult programmal, hiedelemmel, így akármennyire akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat. A 7th Path™ önhipnózissal elöször eltávolítjuk a régi programot, ezáltal elménk könnyen elfogadja az új szuggesztiót. Amint ürül a pohár, a 7th Path™ gyakorlójaként akármilyen pozitív változást elérhetsz, amit csak akarsz. Elkezded jobban érezni magad és eléred céljaid, anélkül, hogy azon külön dolgoznál.

Az alap (I – II), haladó (III – IV) és végsö modulok (V – VI) alatt

  • Ismerkedünk a hipnózissal, önhipnózissal és elménk müködésével
  • Bemutatjuk a 7th Path™ müködését és hozzájárulását a pozitív változások eléréséhez
  • Elsajátítjuk a hipnózis állapotának önálló elérését
  • Gyakoroljuk 7th Path™ technikát
  • Végsö modulokon a korábban megtanult technikát mélyítjük és bővítjük.

A 7th Path™ önhipnózist megtanulására a következö opciók elérhetök

  • A magán óra a 7th Path™ tanulás különleges formája. A magán órákon egyedül dolgozol a 7th Path™ oktatóval, aki így csak rád figyel. 
  • A csoportos órák egy népszerü módja a 7th Path™ elsajátításának.  

Akármelyik módot választod, folyamatos eröforrás és támogatás áll majd rendelkezésedre, tagja leszel a nemzetközi 7th Path™ Önhipnózis közösségnek is és részt vehetsz a havonta megrendezésre kerülö csoportos gyakorlókörön, ahol a többi résztvevövel együtt gyakorolhatsz és megoszthatjátok élményeiteket, tapasztalataitokat. Emellett, ha újból részt szeretnél venni a tanfolyamon, ezt is megteheted.

A következö 7th Path™ Önhipnózis kurzus idöpontjához kérlek kattints ide.

***

Bövebben itt olvashatsz  visszajelzéseket.