Hipnózis

Bogi Magyarországon az elsö és egyetlen hipnotizör, aki a ma ismert egyik legfejlettebb hipnózis technikát a 5 PATH®-t alkalmazza,  és az önfejlesztés egy forradalmian új módszerét 7th Path™ önhipnózist tanítja. Ezek a technikák segítenek neked visszavenni az irányítást életed felett, ahogy már millióknak tette.

Mi a hipnózis?
A hipnózis egy optimális állapot, hogy változást hozz az életedbe. Teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Mióta az emberiség létezik, azóta létezik a hipnózis is. A mindennapi életben is megmutatkozik a hipnózis állapota, mikor belemerülsz a TV müsorba és nem hallod ha beszélnek hozzád. Általában tested teljesen ellazul, relaxál, míg elméd éber marad.

A hipnózis biztonságos.
Hipnózis alatt teljesen tudatában vagy a történéseknek és ezt kontrolálni is tudod. A hipnotizör semmi olyat nem tanácsolhat neked, amit te nem szeretnél és ez a pozitív dolgokra is igaz. Lehetetlen benne ragadni a hipnózisban, ilyen még soha nem fordult elö. A legrosszabb dolog, ami veled történhet, hogy elalszol.

A hipnózis nem alvás.
Az alanynak be van csukva ugyan a szeme, de csak a jobb koncentráció érdekében. Sokan meglepödnek, hogy hipnózisban még szemüket kinyitni, mozogni, sétálni és beszélni is tudnak.

Hogyan segíthet nekem a hipnózis?
Ebben a helyzetben tudatod, teljes mértékben arra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani és hatékonyabban el tudod érni a kívánt pozitív változásokat. Hipnotizörként segítek neked elérni ezt a stádiumot egyéni hipnózis foglalkozáson vagy önhipnózis tanfolyamon.

Miben segít a hipnózis?

  • Önfejlesztés (közérzet javítása, önbizalom növelése, prezentációs készség fejlesztése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, szülöi készségek fejlesztése, kapcsolatok harmonizálása, életcélod megtalálása)
  • Leküzdeni a rossz szokásokat (dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, halogatás szokása)
  • Új szokások kialakításában (rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése)

Hipnózisfoglalkozás

A hipnózisfoglalkozás a hipnózis terápiás használata, ami céljai elérése felé vezeti az embereket. Képzeld el, hogy az elméd egy gyep a házad elött. Még a legjobban karbantartott kertben is, ha közelröl megnézed, találsz gyomot. Ha ránézel a képre, a gyomot két részre tudod osztani. A földalatti rész, ahol a gyökér van, a tudatalattiddal egyenlö. A második … Bővebben: Hipnózisfoglalkozás

Elözö Élet Regresszió

Gyakran jelenlegi problémáink a születésünket elözö életeinkben gyökereznek. Az elözö életek megismerésének egyik legelterjedtebb lehetösége a hipnózissal történö regresszió. Ilyen célú utaztatást föleg fejlesztö céllal végzünk. Korábbi életünk újbóli átélése gyógyírt nyújthat fóbiákra, félelmekre, javíthat kapcsolataink minöségén és testi-lelki jólétünkön. Sokan keresnek fel regressziós szakembert, mert egy bizonyos problémát szeretnének megoldani, vagy akik egy bizonyos személyhez, … Bővebben: Elözö Élet Regresszió

GY.I.K.

Én is hipnotizálható vagyok? Természetesen. Bárki megtapasztalhatja a hipnózis, aki átlagos intelligenciával és képességgel rendelkezik, aki követni tudja az utasításokat. Ez magában foglalja a tiniket és a gyerekeket is. A hipnózis természetes állapot. Sokan nem is tudják, vagy veszik észre, hogy hipnózisban vannak. Mindennapi hipnózis például akkor alakul ki, mikor vezetsz  és annyira elgondolkodsz, hogy … Bővebben: GY.I.K.