Hipnózisfoglalkozás

A hipnózisfoglalkozás a hipnózis terápiás használata, ami céljai elérése felé vezeti az embereket.

Képzeld el, hogy az elméd egy gyep a házad elött. Még a legjobban karbantartott kertben is, ha közelröl megnézed, találsz gyomot. Ha ránézel a képre, a gyomot két részre tudod osztani. A földalatti rész, ahol a gyökér van, a tudatalattiddal egyenlö. A második rész, ami a föld felszínén van, ami mindenki számára jól látható, énünk azon része, amit nem szeretünk (például köröm rágás, dohányzás, fóbiák, érzelmi problémák, betegségek pl.: fejfájás, derékfájás stb).

Néhány technika csak a viselkedéssel, vagyis a külsö tünettel foglalkozik, ami a gyom kitépésével egyenlö,  a gyökér eltávolítása nélkül. Rövidtávon talán jól érzed magad, de elöbb- utóbb a régi tünetek, szokások, mind visszatérnek, mivel a probléma igazi oka (a gyökér) nem lett eltávolítva. Például elkezdesz diétázni, súlyt veszteni, majd egyszer csak mindent visszahízol, mert a túlsúly igazi oka (a gyökér) nem lett eltávolítva.

Hipnózis szakszerűen végezve eltávolítja a probléma gyökerét, azzal, hogy segít  neked átértékelni a szituációt, gondolatot vagy ötletet, ami a problémát indította. Amint a gyökér el van távolítva, a probléma is megszünik!

Mi az a 5 PATH®?

A hipnózis egy tudatállapot, melyben különböző technikákkal dolgoznak a szakemberek, hogy elérjék a kívánt változásokat. A legtöbb hipnotizör a klasszikus, bár kissé elavult technikával dolgozik.  A 5 PATH® hipnózis (5 Lépcsös Haladó Transzformációs Hipnózis) a klasszikus és a modern hipnózis technikákat kombinálja egy hatékony és bizonyított módszerré, amellyel a legelörehaladottabb hipnotizörök dolgoznak.

5 PATH® foglalkozás menete

  • Elöször egy átfogó elöbeszélgetésen veszel részt, ahol megismerkedsz a hipnózissal.
  • Ezután a céljaidról beszélgetünk, hogy megállapítsuk a hozzájuk vezetö legjobb utat, amit hipnózis és önhipnózis alatt alkalmazunk majd.
  • 5 PATH® nem egy alkalmas foglalkozás, hanem több alappilléren álló rendszer. A hipnotizör minden foglalkozást személyre szab neked. Együtt fogunk dolgozni, mint egy csapat, ahogy végig megyünk a folyamaton, semlegesítünk minden régi, akadályozó hitet, érzelmet és szokást, ami gától, hogy elérd a kívánt változásokat, célokat.
  • Hipnotizöröd, sokkal többet tesz, mint csupán pozitív szuggesztiókat és vizualizációs technikákat alkalmazzon a változásokhoz. A te 5 PATH® hipnotizöröd arra lett képezve, hogy megtalálja az igazi indokát problémáidnak és semlegesítse azt, majd ezután adjon szuggesztiókat a sikerhez. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a kliensek sikeresek legyenek és permanens eredményt érjenek el.