GY.I.K.

Én is hipnotizálható vagyok?
Természetesen. Bárki megtapasztalhatja a hipnózis, aki átlagos intelligenciával és képességgel rendelkezik, aki követni tudja az utasításokat. Ez magában foglalja a tiniket és a gyerekeket is. A hipnózis természetes állapot. Sokan nem is tudják, vagy veszik észre, hogy hipnózisban vannak. Mindennapi hipnózis például akkor alakul ki, mikor vezetsz  és annyira elgondolkodsz, hogy nem veszed észre, már be kellett volna fordulnod. Esetleg mikor könyvet olvasol a buszon, belemerülsz, észre sem veszed, mikor le kellett volna szállnod.

Milyen érzés a hipnózis?
A hipnózis igazából nem egy meghatározható érzés. Hiszen ez nem egy érzés, hanem egy tudatállapot. Például, mikor hirtelen megértettél valamit, amit eddig is tudtál, de most a megértés egy magasabb szintre emelkedett. Ez az úgynevezett “AHA pillanat”. A hipnózis is valami hasonló, mert olyan információhoz jutsz hozzá, amiröl eddig nem is tudtad, hogy tudod. Ezek megismerése és megértése segít, hogy pozitív változásokat hozzunk életünkbe. Emellett legtöbbször ellazult leszel, hiszen a relaxálásra koncentrálunk a hipnózis elején.

Elvesztem tudatomat hipnózis alatt vagy teszek olyat, amit nem akarok?
Egyáltalán nem. Teljesen tisztában vagy mi történik veled és emlékezni is fogsz mindenre. Még hipnózisban is megvan a képességed, hogy elfogadd vagy elutasítsd a neked adott szuggesztiókat. Hipnózis nem csináltathat veled semmit, amit normál körülmények között nem csinálnál, vagy ami ellenkezik értékeiddel.

Tudja a hipnotizör irányítani az akaratomat?
A hipnózis nem elmekontroll. Ez a sztereotípia, sajnos a filmekböl származik.

El kell mondanom az igazságot hipnózisban?
A hipnózis nem igazság szérum. A hipnózis alatt beszélgetni fogunk azzal a témával kapcsolatban, amiért ide jöttél, és ha elmondod az öszinte gondolataidat, az segít megoldani a problémákat. Ha úgy döntesz, nem osztod meg öket, az rajtad áll. Én csak annyira tudok segíteni neked, amennyire megengeded.

Mennyi ideig tartanak a foglalkozások?
Minden kliens és problémája egyedi, így nincs egy fixen meghatározható számú alkalom. Ahhoz, hogy hosszú távú változás történjen, általában 4-6 alkalmon keresztül dolgozunk egy bizonyos célon. Alkalmanként körülbelül másfél óra.

A hipnózis alatt úgy fogok járni, mint a csirke?
Nem. Ahogyan mi együtt dolgozunk a legmagasabb szintü professzionális hozzáállásban lesz részed. A kliens tisztelete és kényeleme a legelsö. Az elsö foglalkozás célja, hogy a kliens megismerje mi az a hipnózis és mi nem, illetve a filmekböl felszedett tévhiteket szétfoszlassuk. Amíg a „show hipnózis” valóban létezik, hogy az embereket szórakoztassa, a Boldogság Művészeténél ilyeneket nem gyakorlunk.

Miért menjek el az Önhipnózis tanfolyamra, mikor lehet Önhipnózis CD-ket is kapni?
Amikor önhipnózist könyvekböl vagy CD-röl próbálod elsajátítani mindig azon, töprengsz, hogy vajon helyesen csinálod e. A központban egy 7th Path™ -ban képzett mester hipnotizör tanítja neked a technikát, azzal együtt, hogy hogyan tudod elérni a hipnózis stádiumot önállóan.

Emellett a legtöbb ilyen CD csupán pozitív szuggesztiókat tartalmaz, amik az esetek többségében nem elégségesek a hosszú távú változáshoz. Ezek a pozitív szuggesztiók a régi “programjaiddal”, berögzödéseiddel, hiteiddel ellentétesek, így a régi program kiüti az újat. A 7th Path™-ban elöször ezt a régi programot semlegesítjük, hogy az aztán adott pozitív szuggesztió még hatékonyabb legyen.

Hogyan tovább?
Most, hogy megismerted mi az a hipnózis, hogy az biztonságos és hatékony, keress fel telefonon vagy emailben és rögtön el is kezdünk dolgozni céljaidon