Elözö Élet Regresszió

Gyakran jelenlegi problémáink a születésünket elözö életeinkben gyökereznek. Az elözö életek megismerésének egyik legelterjedtebb lehetösége a hipnózissal történö regresszió. Ilyen célú utaztatást föleg fejlesztö céllal végzünk. Korábbi életünk újbóli átélése gyógyírt nyújthat fóbiákra, félelmekre, javíthat kapcsolataink minöségén és testi-lelki jólétünkön.

Sokan keresnek fel regressziós szakembert, mert egy bizonyos problémát szeretnének megoldani, vagy akik egy bizonyos személyhez, vagy személyekhez való elözö életbeli kapcsolatot akarnak felderíteni.

A problémám elözö életböl vagy jelenlegiböl származik?

A hipnózis foglalkozások alkalmával minden esetben felderítjük a problémák gyökereit. Ezen gyökerek vagy ebböl az életböl, vagy ezt megelözö életböl erednek. Tapasztalatom szerint egy bizonyos fajta hit az elözö életekben, szükséges az odalátogatáshoz. Némely esetben a kliens rögtön az Elözö Élet Regresszió miatt jön hozzám, s rögtön ezzel a szándékkal keressük meg a problémák gyökereit. Természetesen ha  probléma mégiscsak ebböl az életböl ered, akkor azt is kezeljük.