Munay-Ki

Bogi a 2011-es évet Dél-Amerikában töltötte. Spirituális utazásának célja Hermano Tahuiro inka pap tudásának megismerése volt. Ott találkozott a sámán gyógyítás alapjaival és a Munay-Kival, ami késöbb általa jutotott el Magyarországra.

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok öshonos népeitöl származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt öshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ösi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegö, tüz) dolgozik.  A Rituálék az emberi evolúció következö lépcsöfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és elözö életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylö Energia Mezönket (Luminous Energy Field) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj a Homo Luminous.

Az ösi amerikaiak próféciáik szerint az új emberiség természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Ez a kilenc ritusú bevatás a kód ehhez az új emberiséghez, ami napjainkig csak az andokbeli magasrendü bölcsek számára volt elérhetö. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással töltenie mielött és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Viszont az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, így az andokbeli Öregek döntöttek, ezen rítusok el kell jussanak minél több emberhez.

Tapasztald meg az erejét ennek a tradíciónak, a természet eröit használó gyakorlatokkal! Ébreszd fel a benned rejlö bölcsességet és válj tudatosabbá, saját magad és az emberiség gyógyulásáért! Az idö most jött el!

Rítusok

Gyógyítók rítusa E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ök a múlt Földörzöi, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhetö el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, begyógyítják a múlt és egyben öseink sebeit, miközben alszol vagy meditálsz. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz … Bővebben: Rítusok

Beavatás után

Hogyan fog az életem változni a Munay-Kival? Rezgésszinted megemelkedik Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki Könnyebben meglátod majd a ’teljes képet’ és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad Életcélod világossá válik elötted, s követni fogod, ami örömet okoz neked Könnyebben fogsz egy magasabb … Bővebben: Beavatás után