Munay-ki visszajelzések

“Köszönöm ezt az 5 napot, csodálatos volt! Úgy érzem teljes mértékben megkaptam mindazt, amiért jönnöm kellett. Nagyon jó volt a perui beavatás, sokszor éreztem azokat az energiákat, amiket már a Machu Pichun is megtapasztaltam. Köszönöm, hogy az újjászületése nem segítettél! Indulatok a nekem kiválasztott utamon!”

Julika, Gödöllő

 

“Nagyon jó volt, sokat kaptam. Hihetetlenül jól összeverődött a csoport, nagyon sok vidámsággal, szeretettel teltek napjaink. A Beavatások nagyon sok erőt, energiát adtak, kíváncsian várom hatásakat eljövendő életemre. Valami elindult. Jó lenne nem elveszíteni ezt a társaságot, hangulatot,,érzést a hazaérkezést követően.”

Andi, Czegléd

 

“Köszönöm ezt az 5 napot! Fantasztikus élmény ebben gazdagodni! A tudásod előtt fejet hajtok es köszönöm, illetve hálás vagyok, hogy itt lehettem. A szeretet olyan fokát éltem meg, amit leírni es elmondani nem lehet. Köszönöm, hogy elhoztam ezt a csodát es, hogy ilyen szeretettel, alázattal es türelemmel átadtad részünkre.”

Zsuzsa, Budapest

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal, a tudásod dal es ahogyan azt átadtad. Élveztem meghitt hangulatot, amit teremtettél, a rítusokat kiegészítő programokat. Visszanyertem régi tudásomat! ”

Kata, Spanyolország

 

“A kezdeti nehézségek ellenére sikerült ki adnom magamból, amit ki kellett adnom és megkaptam azt, amire szükségem van! Annyi szeretetet kaptam és remélem adtam is, amivel el tudom kezdeni az új életemet!”

Móni, Siófok

 

“Nem szeretnék hazamanni, egy csodás burokban voltunk együtt ez alatt a pár nap alatt. Kortalanságod semmit sem számít tapasztalatot hatalmasságán. Bár sejtem, hogy ezt valóban nem csak ebben az életben szedhettedd össze. Nehéz lenne most leírni azt a hála es köszönet érzést, amit most érzek.”

István, Eger

 

“Rengeteg érzést, élményt es gondolatot adott a Munay -ki és reményt, hogy a jövő jobb lehet. Kapcsolódásokat múlthoz, jövőhöz, földi és isteni erőkhöz. Végleg pedig sok régebbi élményhez magyarázatot.”

István, Budapest

 

“Mindenkinek nyugodtan, tiszta szívből ajánlom, aki fejlődni, új, mély tapasztalatokat szeretne szerezni es nyitott az uj es régi befogadása és tudására.”

Tamás

 

“Nehezen tudom szavakba önteni, amit a 2 nap alatt kaptam. az első beavatás katartikus élmény volt. Úgy érzem fejlődtem spirituálisan, már jobban át tudom adni magam!”

Bea, Hatvan

 

“Megírom, mit kaptam a beavatástól: az életet, az emberekhez, és különösen a jóhoz, a nőhöz, az anyához való kapcsolódási képességet, ami egész eddig olyan fájdalmasan hiányzott az életemből. Mivel állítólag a karmikus őseim között sok gyógyító volt, és a nappal, napszimbólummal nagyon sok ponton érintkezem az életemben, a harmadik szem bekötésénél végtelen nyugalmat és örömöt éreztem azért, hogy ez verge megtörtént. Tényleg MEGVÁLTÓ ÁLDÁS-ként értékelem ezt a beavatás az életemben. Kivételesen erős energiák vannak a kezedben. Ezt sok mindenkinek meg kellene tapasztalnia. Hálával, csodálattal és tisztelettel adózom értük az Inkáknak, Neked és a Teremtésnek. Remélem, kitartóan tudom majd növelni a belém ültetett magokat. Kérem hozzá az égiek szerető szigorát.”

Szilasi Éva, Budapest

 

“Nagyon szépen köszönöm a szombati Munay-Ki átadási napot. Nagyon jól éreztem magam, fantasztikus élményekben volt részem. Nagyon profin vezetted végig az egész napot. Sokan voltunk, hosszú volt, de az utolsó pillanatban sem tűntél fáradtnak. Amikor az átadásokat csináltad, teljesen “megváltoztál”. Nem Bogi ült velem szemben, hanem egy kortalan ősöreg, akiből hatalmas tudás és szeretet áradt felénk. Köszönöm szépen még egyszer!”

Belányi Éva, természetgyógyász és masszázs terapeuta

 

“Nagyon különleges erőket, energiákat mozgattál meg szombaton az Égiekkel együtt… Azt éreztem, hogy megszűnt a mostani síkunk és időkapuban áradtunk a sámáni erőkkel.Régi életek üzenete is ott lebegett a teremben, a tekintetünkben – mind megerősített, hogy ősi teremtő erőket aktiválunk és horgonyzunk le magunkban. Az első rítus alkalmával a szív-csakrámban éreztem az első kapunk kinyitását. A többi rítus is erős volt, de az utolsó tette fel az i-re a pontot és indította újra el a könnyeket a teremtő erőknek érzett mély hálával. Közben éreztem a teljes odaadásodat, szeretetedet a kis csoportunk felé – azt a mély elkötelezettségedet, hogy beleadd a lelkedet a folyamatba. Azóta több érdekes és mély megélésem volt – azt mindenképpen érzem, hogy a spirituális folyamatokat még árnyaltabban érzem, hogy jobban eggyé tudok válni a pillanat szépségével. Az idő még kevésbé fontos és csodálatos módon áramlásban vagyok vele – minden könnyedén alakul: elvárásoktól mentesen, teljes elfogadással. Hálásan köszönöm ezt a tartalmas napot és örömmel ébresztem a perui erőket az életemben.”

Bakó Eszter, Grafológus és regressziós terapeuta

 

“Szívből köszönöm még egyszer és nem elégszer, amit Rajtad keresztül lehetővé tettél. Igyekeztem mindent befogadni, és “figyelni”nagyon… Ezt a csodát, amit átéltünk hétvégén együtt, soha nem felejtem, és nem is akarom. Csinálom a Dél-Kígyó meditációt naponta, van,hogy vágyom rá, hogy többször.. Érzem és szinte látom, hogyan hagyom hátra a múltbéli fájdalmakat, hogyan válnak “csak” tapasztalattá..és úgy tudok rájuk visszanézni-hogy nem fájnak… Komoly transzformáció.. És én közben egyre erősödöm, egyre stabilabb,nhatározottabb vagyok. Még annyi, hogy miközben csinálom a meditációt,bolyan…..”SZÉP”érzésem van..”

Kiss Kata, természetgyógyász és masszázs terapeuta

 

“Köszönöm neked, hogy elhoztad ide, Magyarosrszágra a Munay-kit. Köszönöm, a barátságodat, hogy elindultál a nagyvilágba és ott tanultál. … Köszönöm a történeteket és a tudást, amit átadtál és az önzetlenségedet. Nekem nagyon sokat jelentett ez a két nap és valóban érzem, hogy segít a Homo Luminussá válásban.”

Arató Mónika

 

“Köszönöm a sok-sok szeretetet, gyógyító energiát, felismerést és útmutatást legbensőbb énemhez, az Univerzumhoz, Istenhez. Köszönöm, hogy megkaptam a lehetőséget és útmutatást ahhoz, hogyan tegyem jobbá, mint saját magam, mint ezt a csodás világunkat, amelyben élünk és létezünk. Hálásan köszönöm mindezt.”

Csabi