Négy Elem Meditáció

A csendben rejlő önmagadA Négy Elem Meditációs tréning arra lett tervezve, hogy összekapcsoljon minket a Tűzzel, a Vízzel, a Levegővel és a Földdel, hogy azok segítsenek minket spirituális fejlődésünkben.

A tanfolyamon megismerkedünk ezekkel az elemekkel és azok tulajdonságával, gyógyító erejével és életünkre való hatásával. Az elméleti háttér segít megérteni ezen elemek fontosságát, amit már az Inkák is ismertek.
Az Inka kultúrában is nagy jelentőséggel bírt az összhang a természettel és a Négy Elemmel, a boldog és kiegyensúlyozott élet egyik kulcsának tekintették. Ezen a meditáción megtudjuk hogyan is gondolkodtak perui őseink erről.

Ezen háttér áttekintése után megtanulunk egy pár meditációs technikát minden elemmel, amit rögtön ki is próbálunk, s amit otthon mindenki tovább folytathat. Ezen egyszerű módszerek közel hozzák hozzánk a természetet és lehetőséget biztosítanak, hogy:

  • meggyógyítsuk belső nőiességünket és férfiasságunkat
  • hátrahagyjuk mindazt, ami már nem szolgál minket
  • kiegyensúlyozzuk érzelmeinket
  • összhangba kerüljünk önmagunkkal
  • megbocsássunk
  • megemeljük tudatossági szintünket
  • megtisztuljunk, áttranszformálódjunk és
  • megértsük az életet egy magasabb perspektívából.

Ha szeretnéd megtanulni hogyan használd a természet mindig jelenlévő erejét önfejlesztésre és egy kiegyensúlyozott, boldog élet elérésére, gyere el a fél napos tanfolyamra.

Következő Négy Elem Meditációs tanfolyam időpontja:
2013. November 9, szombat 14:00-18:00
Helyszín: Oxy ÉleTrend, Budapest IX. Ker., Lónyay út 54. I/6, Kapucsengő 106

Részvételi díj: 6,000.-

Ha regisztrálni szeretnél, vagy bármely további kérdésed van, kérlek keress meg!

Várlak szeretettel!

Néhány visszajelzés a résztvevőktől:

“Nem tudtam pontosan, hogy mi vár rám, csak abban bíztam, hogy kapok néhány tanácsot, hogyan tudok otthon, egyedül leülni és meditálni egy kicsit. Kaptam is- nem is csak néhány, hanem jó sok technikát! 🙂 Annak külön örülök, hogy egy olyan módszert is megtanítottál, amivel testi fájdalmunkat tudjuk csökkenteni ill. megszüntetni. Az együtt töltött négy óra alatt ébredtem tudatára, hogy milyen fontos az életünkben ez a négy elem, csak a mindennapi életben ezeket olyan kézenfekvőnek vesszük, hogy nem gondolunk a jelentőségükre. Én nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen!”

Halász Adél, Budapest

“A tudatosság felébresztése számomra a legfontosabb érték a tanfolyam kapcsán. Nap mint nap lehet e röpke meditációkat alkalmazni, ha az ember figyelmet szentel rájuk és segíthetnek jobb emberré válnunk. Nekem ez a célom.”

Lőrincz Judit