Gyerekvállalás és nevelés stresszmentesen

Szeretnéd kiegyensúlyozottan várni érkező babádat?
Szeretnél örömben és nyugalomban szülni?
Szeretnéd ha a gyereknevelés feszültségmentesen menne?

A gyermekáldás a legnagyobb ajándék lehet az életünkben. Sok örömet és boldogságot hozhat.

Emellett kihívásokat is tartogat. Onnantól kezdve, hogy ráeszmélünk, hogy új jövevény érkezik az életünkbe felmerülhet bennünk egy sor kérdés: vajon fel vagyok készülve, hogy anya legyek? Fel van a kapcsolatunk a párommal erre készülve? Elég jó anya leszek? Mi lesz, ha túlságosan fel kell adnom majd magam és a szabadságom?

A terhesség alatt, a hormonjaink hatására változik a kedvünk, a testünk, a gondolataink és az érzéseink is. A legapróbb dolgok elkezdhetnek minket idegesíteni és frusztrálhat, ha nem kapunk azonnal uborkát fagyival vagy egy lábmasszázst 🙂 A szülésről persze nem is beszélve. Kedves ismerőseink jószándékkal ijesztgetnek minket az esetleges fájdalmakról és nehézségekről, miközben maga a tény, hogy mikor is jön majd a baba pontosan, folyton ott lebeg.

Hazaérve a babával, jön a kérdés, hogy mihez is kezdjünk most. A beszélni nem tudó gyermek sírása pedig idegölő gondolatokat hoz fel bennünk, hogy vajon mi baja lehet. Amit később követ a dackorszak és az akarat kinyilvánítása.

Ez lehet a te történeted is, ám lehet egészen máshogy is.

Január 8-án 10:00-12:00 között Balatonalmádiban a Család és KarrierPontban beszélgetünk a gyerekvállalás kihívásairól illetve hogy mit tehetünk a stressz elkerüléséért.

Veszprémben a ZöldLakban Január 24-én 17:30-19:00 között várlak szeretettel!

Jelentkezni e-mailben lehetséges.

Inkret Bogi
bogi.inkret@gmail.com
www.boldogsagmuveszete.com