Stresszmentesen a hipnózissal

A menedzser betegségnek is nevezett stressz mai modern világunkban nem csak a menedzsereket fenyegeti. Biztosan te is tapasztaltad már, mikor egy-egy helyzet feszültséget, idegességet okozott neked. A feszültséget okozhatja egy munkahelyi feladat, párkapcsolati probléma, a gyereknevelés kihívásai, tartós megélhetési nehézségek és az egészségügyi problémák is.

A stressz nem más, mint a szervezet jelzése felénk, miszerint a helyzet, amiben vagyunk meghaladja képességeinket mégis meg kell oldjuk azt. Ez persze nem feltétlen van így, néha “csak” az elménk csal meg minket. Ezek a helytelen, minket hátráltató gondolatok gyakran gyerekkorunkig nyúlnak vissza. A minket ért események, a család reakciója egy-egy kihívás kapcsán de a szüleink stressz kezelő mechanizmusa is mind mintaként szolgálnak a felnőttkori automatikus érzelmeinek és gondolataink számára, anélkül, hogy ezek tudatában lennénk egyáltalán.

Mondhatnánk erre, hogy a múlt az már a múlt. Ám ha csak a jelenre koncentrálunk, olyan, mintha árral szemben akarnánk úszni, valami mindig hátráltatná fog bennünket.

Az előadáson megértjük  múltunk hogyan játszik  fontos szerepet jelen életünk stresszkezelésében és megnézzük a hipnózis hogyan tud hatékony segítséget nyújtani nekünk ebben akár otthon az elménkkel kettesben.

Előadás időpontok:
Balatonalmádi: 2018. December 10. 17:00-19:00 – Karrier Pont, Díjmentes!
Veszprém: 2019. Január 9. 17:30-19:00 – ZöldLak, 1500Ft
Budapest: 2018. Dec 9. 11:00-12:00 – Lurdy ház és
2019. Január 19. 18:00-20:00. – MagnetHáz 1500Ft

Jelentkezni a bogi.inkret@gmail.com címen lehet.

Várlak szeretettel, Bogi