Súlyvesztés hipnózissal

Már biztosan te is tapasztaltad, hogy a különböző diéták nagyon ritkán hoznak eredményeket és ha igen, akkor is csak rövid ideig. Az, hogy mit eszel és az hogyan hat a testedre sokkal több mindentől függ! Az ételek ismerete és minősége, ételérzékenység, testmozgás mennyisége, genetika, szokások, érzelmek, hangulat, családi minták. Hosszú távon a diéta önmagában kevés.

A hipnózis segítségével a tudattalan olyan aspektusai vannak célba véve, mint az érzelmek, hangulat, testmozgás, családi minták és szokások. A hipnózis segítségével végleges változásokat tudunk elérni ezekben a fontos aspektusokban, hogy a súlyvesztés, az egészséges és fitt test megtartása természetes legyen. Amint, az ezt hátráltató programok megváltozásra kerülnek nem kell többet a jojo efektussal küszködni.

Ezen az előadáson megtudhatod, hogyan működik a hipnózis és hogyan tudsz te is eredményeket elérni, akár otthon egyedül, Te magad. Sok ezer ember döntött már úgy, hogy a hipnózis egyszerű módszerével veszik kezükbe testsúlyuk kontrollálását, mikor már semmi más nem segített. Ne várj tovább!

Előadás ideje:
Budapest: 2018. December 14. 18:00-20:00
Veszprém: 2019. Január 10. 18:00-20:00, Agora Művelődési Ház

Részvételi díj: 1.500Ft. Regisztrálni a bogi.inkret@gmail.com email címen lehetséges.