Visszajelzések az Önhipnózisról

“Azért ajánlom a 7th Path-t, mert egy egészen új perspektívát mutatott nekem. Életemben olyan fájdalmas dolgok történtek, melyek különböző hiedelmeket kreáltak bennem, mint  például, hogy én nem vagyok elég jó, vagy okos. Viszont már most az Alap kurzus után tudom, hogy én is csak olyan jónak születtem, mint bárki más és lehetséges, hogy szeressenek és, hogy szeressek.

Londonban nehéznek tartottam, hogy 5 percig nyugodtan üljek és nehezen is aludtam. viszont már az első gyakorlaton egyszerűen ki tudtam kapcsolni, miközben teljesen tudatában voltam annak, hogy mi történik körülöttem. Nyugodtan ülni és koncentrálni nehézségek nélkül megdöbbentő volt számomra, mert oly régóta vagyok nyugtalan.
Szeretem, hogy a 7th Path-ban nem kell semmit kidolgozni, csak hagyjuk, hogy megtörténjen és tovatünjön. Már most sok minden tisztább és erősebb vagyok belül. Olyan ez, mint egy tavaszi nagytakarítás! Röviden:

  • Megváltoztatta a negatív gondolataimat magamról.
  • Segített, hogy koncentrálni és relaxálni tudjak
  • A Felismerések sok mindent tisztába tettek
  • A fejemben lévő zavar kitisztult
  • Nem kell megoldson agyalnom
  • Erősebbnek és nyugodtabbnak érze magam, mint eddig valaha az életben!

Köszönöm!” Julie

 

“Mielőtt a technikával megismerkedtem az volt a szokásom, hogy mindent a szőnyeg alá söpörjek, mert túlságosan féltem, hogy szembenézzek a dolgokkal. Veletek találkozni, csodálatos emberek remek és szükségszerű volt. A 7th Path kinyitotta az ajtót, amit oly sokáig zárva tartottam és egy új megközelítést adott, hogy hogyan kezeljem a negatív érzéseimet. kinyitottátok a szemem az Elterelés Körének megértésével, s rájöttem, hogy ez amit én is csinálok! Még csak egy pár napja gyakorlom a technikát, de már rengeteg minden kitisztult a multból, ami segít megértenem, hogy miért vagyok olyan, amilyen. köszönöm szépen, hogy segítettetek idáig eljutni! Tiszta szeretettel és a legmélyebb hálámból!”
Tali, Anglia

 

“Az önhipnózis egy fantasztikus technikának tűnik, mely egy job és teljesebb élethez vezet!!
Skye Brannon

 

“Amikor Bogival és Iuniával (oktatótárs) találkoztam épp egy spirituális keresőúton voltam. Fejlődni szerettem volna és mikor rátaláltam az önhipnózisra tudtam, hogy ez a tanulásom része kell, hogy legyen. Mindkettőjük gondunkat viselte az órán, hogy kényelmesen és nyugodtan érezzük magunkat. Valami újat akartak nekünk tanítani miközben saját tapasztalataikat is megosztották. Így sokkal megfoghatobbá vált a módszer. Remekül elmagyarázták a technikát és minde kérdésünkre válaszoltak. Minden egyes rész után megosztottuk tapasztalatainkat, ami még érthetőbbé tette a hipnózist. A kurzus végére egy olyan technikát kaptam, ami segít felfedeznem belső énemet. Soha nem gondoltam volna, hogy az önhipnózis adja ezt majd nekem, köszönöm lányok! Ez működik, tényleg működik, hisz már nekem is megvilágosodott néhány dolog. Izgatott vagyok, hogy mi jön még!”
Valerie

 

“Ez a technika megadja nekem a lehetőséget, hogy magam oldjam meg problémáimat.”
Melanie

 

“Nagy lépéseket tettünk az önismeret útján! Ajánlom mindenkinek, aki nem fél magát jobban megismerni és aki tovább akar lépni azon az életúton.”
Laci

 

“A  mai napon egy nagyon jól hasznáható, gyakorlatias módszert katunk tőled, amely nem használ manupulációt direkt módon, hogy eltávolítsuk mentális blokkjainkat. Ajánlom mindenkinek, aki keres, aki megrekedt vagy csak változtatni szeretne, de nem tudja, hogy hogyan!”
Oxi, Budapest

 

“Nagyon köszönöm neked a mai alkalmat. Rngeteg olyan dologról kaptam megerősítést, hogy foglalkoznom kell velük, melyeket eddig is sejtettem. Újabb utakat, irányt nyitott meg számomra a módszer. Úgy gondolom, hogy mindenki számára hasznos lehet és minnél előbb találkozik vele valaki, annál szerencsésebb!”
Nóri, Budapest